Ek is klaar met jou 2018!

stressed mom

Dit is daardie tyd van die jaar…
Onderwysers het spesiale ‘advent’ kalenders wat die slapies tot die einde van die kwartaal aftel waarin daar skoon shots tequila weggesteek is in plaas van cheap no-name brand chocolates. Hulle wil nie meer cope met ons bloedjies nie en ek neem hulle nie kwalik nie.

Ma’s gaan sien hulle huisdokters skelm vir benzodiazepien voorskrifte of sluit hulleself in die badkamer toe. Rescue drops se verkope styg drasties. Ons is nie meer lus vir gluten-vrye kosblikkies pak wat in elk geval net so terug kom nie. (Maar behoede nou jou lot die dag as jy besluit jy is keelvol en net ‘n droë ryskoekie en ‘n appel ingooi. Dan wou sussie kwansuis vrek van die honger.) Ons is keelvol van rondjaag van een aktiwiteit na die ander. Ons is moeg om kinders te smeek om huiswerk te doen. Ons is moeg om jong mammies met perfekte lywe 14h00 in die middag in hulle freakin gym klere by die skool te aanskou. Hallo! Stort ‘n slag en trek klere aan.
Ek wil nou by die huis kom na werk en op my bed onder die waaier gaan lê en House Hunters International in vrede kyk. Ek wil nie meer Spar of Chinese winkel toe jaag vir last minute kuns projekte en strooi nie. Ek wil nie meer ‘n mondeling help skryf nie. Ek wil nie meer kos maak nie (mens kan mos droom)
Pa’s, wel pa’s gaan aan met hulle lewe.
Dis eksamentyd vir die sonneblom en ek het nou al subtiel begin uitvis wat is die minimum slaagsyfer in graad 5. My moed het die pad gevat en my lus is by ‘n retreat ingeboek.
Hierdie jaar was ‘n genadelose koei en ek is nou oor dit. Ek kan nou doen met ‘n miljoen en ‘n eiland vakansie met bottomless gin en tonics.
Wie gaan saam met my?

© 2018, Annalize. All rights reserved.

Deel met jou vriende!
Share

10292total visits,0visits today