Drome, koetse, wit perde en groot diamante

Net nadat ek en haar pa geskei het, het my oudste dogter een oggend vir my gesê ‘Mamma, Jesus het met my gepraat in ‘n droom en ek voel nou beter, want Jesus jok nooit nie. Ek het gedroom Mamma en Pappa trou weer. Mamma het in ‘n koets gery wat deur wit perde getrek word en pappa het vir mamma ‘n nuwe ring met ‘n baie groot diamant gekoop.’

Ek het op daardie stadium nie geweet wat om vir haar te sê nie en kon net sluk aan die knop in my keel en vir haar ‘n drukkie gee. Sy was 11 jaar oud en het werklik met die geloof van ‘n kind onwrikbaar geglo dat haar droom gaan waar word.

Dit het waar geword, net sonder die koets en perde en die groot diamant. (Egskeidings is bekend daarvoor dat dit ‘n mens finansïeel uitroei.)

Dis nou ñ bietjie meer as ñ jaar later en die werklike lewe saam met my eerste tweede man is vir mý ñ sprokie. Daar is verseker ñ draak of twee, maar ons is genadiglik ñ stiefma gespaar.

Ons saam wees is elke dag ñ happy ending. Moet nou asseblief nie hierdie te letterlik opneem nie.. Ons is immers nie meer spring chickens nie.

Die lewe is goed en ons is dankbaar.

© 2018, Annalize. All rights reserved.

Deel met jou vriende!
Share

5383total visits,0visits today